Site icon narod.hr

Napokon se nešto događa u pozitivnom smjeru u Barceloni, došao je novi trener, a čelnik kluba najavljuje i veliko pojačanje…

Foto: fah

Barcelona, koju trese najveća kriza u posljednjih dvadesetak godina, se nakon debakla u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna i poraza 8:2 nalazi na prekretnici. Doveli su i novog trenera, legendu nizozemskog nogometa, Ronalda Koemana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odlaska Setiena i nakon dolaska novog trenera stvari se polako, koliko je to moguće, smiruju, najavljuju se i pojačanja. Naime, glasine glede dolaska Lautara Martineza u Barcelonu su se smanjile, posebno nakon katastrofe koju su doživili u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna, međutim, dolaskom Koemana ponovno se aktualizirala ta priča. Najavljuju se brojne promjene. Neke su se već i dogodile.

Predsjednik Barcelone, Josep Maria Bartomeu, tako je najavio kako ne isključuje mogućnost dovođenja Lautara Martineza.

“Bili smo u pregovorima, ali sve je stalo kada se nogomet nastavio. Razgovarat ćemo s novim trenerom te ako Lautaro bude u njegovoj viziji za budućnost, onda ćemo ga pokušati dovesti. Najvažnije je da novi trener kaže ‘da’ i onda ga dovodimo”, poručio je kod navijača ne baš omiljeni Bartomeu, koji će očito napraviti sve kako bi ostao na predsjedničkoj poziciji u Barceloni, iako su navijači, a navodno i igrači predvođeni Lionelom Messijem, nezadovoljni njegovim radom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version