Napoli nastavio niz dobrih rezultata

epa09010302 Napoli's forward Lorenzo Insigne (L) celebrates showing a t-shirt which reads: Happy Valentine's day my love, after scoring from the penalty spot the 1-0 during the Italian Serie A soccer match SSC Napoli vs Juventus FC at the Diego Armando Maradona stadium in Naples, Italy, 13 February 2021. EPA/CIRO FUSCO

Napoli je u nedjelju u utakmici 37. kola Serie A na gostovanju s 2-0 svladao Fiorentinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvi gol za gostujuću momčad zabio je Insigne u 56. minuti uz jedanaesterca koji je dosuđen nakon što je Dragowski dobio crveni karton. Deset minuta poslije na 2-0 povećava Venuto iz autogola.

Napoli je treći na ljestvici sa 76 bodova, jednim više od Milana i Juventusa. Corentina ima 39 bodova i 13. je u talijanskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.