Napoli svladao Bolognu i preskočio Milan

epa09551380 Napoli's Victor Osimhen (L) in action during the Italian Serie A soccer match between SSC Napoli and Bologna FC in Naples, Italy, 28 October 2021. EPA/CIRO FUSCO

Nogometaši Napolija pobijedili su u 10. kolu Serie A u Napulju Bolognu s 3-0 i opet su preuzeli vrh ljestvice. Golove su zabili Fabián Ruiz (18) i Insigne (41pen, 62-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Luciana Spallettija ostvarila je devetu pobjedu na stadionu Diega Armando Maradona, a imaju – kao i AC Milan – jedan remi i zasad su bez poraza.

Napoli se izjednačio sa AC Milanom na vrhu tablice po broju bodova, a obje ekipe imaju sedam bodova prednosti u odnosu na trećeplasirani Inter.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.