Nasri se vraća u sastav Seville protiv Lyona

Foto: fah

Bivši francuski reprezentativac Samir Nasri počeo je ponovno trenirati sa suigračima i naći će se na popisu igrača Seville koji će putovati na odlučujuću utakmicu protiv Lyona za plasman u osminu finala Lige prvaka, objavila je španjolska momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasri je u Sevillu stigao na posudbu iz Manchester Cityja te je u deset nastupa za andaluzijsku momčad u svim natjecanjima postigao tri pogotka. Između ostalih, bio je strijelac jedinog gola u pobjedi Seville nad Dinamom u dvoboju odigranom na stadionu Maksimir.

Nasri, koji je je u nedjelju odradio normalan trening, zbog ozljede mišića je bio izvan terena od 29. listopada, a tijekom njegova izbivanja Sevilla je u prvenstvu ostvarila dvije pobjede uz dva poraza, dok je u Ligi prvaka u dva domaća dvoboja svladala Dinamo (4-0) i izgubila od Juventusa (1-3). U posljednjem kolu španjolskog prvenstva Sevilla je poražena (1-2) na gostovanju kod tada posljednjeplasirane Granade.

Sevilla u dvoboj protiv Lyona ulazi kao drugoplasirana momčad skupine H s tri boda prednosti pred francuskom momčadi. Lyon se u osminu finala može plasirati samo ako u srijedu uspije pobijediti Andalužane s dva ili više gola razlike. Juventus je s 11 bodova osigurao plasman u nokaut fazu, a u srijedu će pred svojim navijačima protiv posljednjeplasiranog Dinama tražiti pobjedu za potvrdu prvog mjesta. Obje utakmice započinju u 20.45 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.