Nastavak suđenja: Drpić detaljno opisao suradnju s Mamićem

Foto: Suradnik13/Wikipedia

Na Županijskom sudu u Osijeku nastavilo se suđenje Zdravku Mamiću i drugima zbog optužbi za nezakonito izvlačenje 19.1 milijuna eura iz Dinama, uz iskaze bivših igrača Dine Drpića, Ivana Bošnjaka i Tomislava Svetine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drpić je opisao ugovore s Mamićem i dugove kluba prema njemu, posudbe od Mamića, uključujući razne situacije s plaćanjem i ugovorima, te pozajmice od Dinama koje su se vraćale kroz transfere, posebno njegov transfer u Karlsruhe.

Ispričao je i detalje oko svog neuspjelog transfera u Bešiktaš, koji je propao jer nije htio Marija Mamića za menadžera, što je, kako je ispričao, dovelo do toga da njegova stražnjica koju je pokazao navijačima na Poljudu, završi na naslovnicima turskih medija.

“Ja sam odbio da mi Mario Mamić bude menadžer i drugi dan je moja guzica završila na naslovnici, jer je Zdravko proslijedio turskim medijima fotografiju kada sam ja na Poljudu pokazao guzicu navijačima Hajduka jer su mi vrijeđali tek rođenog sina, cijeli posao propada, a umjesto mene u Bešiktaš ide moj suigrač Gordon Schindelfeld”, ispričao je na sudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pričao je i da je Zdravko intervenirao kako bi mu pomogao riješiti financijske probleme nakon problema s kockanjem i dugovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.