Navijači Hajduka kritiziraju nakon utakmice: ‘Žalosno je da dobijemo utakmicu uz sudački poguranac’

Split, 05.06.2020. - Na praznom Poljudu odigrana je utakmica 27. kola Prve HNL između HNK Hajduk i NK Inter Zaprešić. Na fotografiji Jairo de Macedo da Silva. foto HINA/ Miroslav LELAS/ lm

U nastavku HNL-a na praznom je Poljudu Hajduk svladao Inter 2:1. Golove su zabili preko Caktaša koji je dva puta izvodio jedanaesterac i prvi put promašio te Dimitrova u sedmoj minuti sudačke nadoknade. No, ima navijača Hajduka koji nisu zadovoljni ovakvim dolaskom do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evo što pišu na Facebook stranici kluba:

“E moj Tudore zahvali sucu. Tvoja igra nema nikakvog smisla.”

“Žao mi Intera, nisu zaslužili da izgube.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Uredu pobjeda,ali gdje je igra ovo je katastrofa ,moj Tudore ti si promašen slučaj mjeseca dana trenirati i ni jednu akciju niste uigrali da ima početak i kraj to je sramota ,a igrali bi u Europi sa ovakvom igrom možete igrati samo seoske zabava i turnire , ljudi daj više pogledajte snimku utakmice i vidite gdje griješite u radu jel ovo je za plakati.”

“Ne volim kad sudac izbije u prvi plan na utakmici, a upravo to se dogodilo u ovoj utakmici. Žalosno je da dobijemo utakmicu uz sudački poguranac, ja navijam za Hajduk, ali kažem što je.”

“Ovo je sramota, borimo se protiv sudačke organizacije, a nama trebaju oni da možemo pobijediti jedan Inter Zaprešić.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.