Navijači Hajduka smislili kako unatoč zabrani proslaviti rođendan kluba

Foto: fah

Navijači Hajduka planirali su napuniti Poljud na utakmici protiv Slaven Belupa 13. veljače kako bi proslavili 111. rođendan kluba, no disciplinski sudac Alan Klakočer “ukrao” im je kaznom od jedne utakmice igranja pred praznim tribinama tu mogućnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je žestoko kaznio Hajduk, mnogi smatraju i neproporcionalno, sa 70.000 kuna i utakmicom bez gledatelja zbog korištenja pirotehničkih sredstava.

No ljubitelji splitskog kluba iz Šibenika pokrenuli su inicijativu da se “zaobiđu” pravila i da se poljudska ljepotica napuni četiri dana prije originalnog plana, točnije na utakmici Lige prvaka mladih između Hajduka i Atletico Madrida.

– Naši juniori 9. veljače 2022. na Poljudu igraju utakmicu Lige prvaka protiv Atletico Madrida, molimo vas da pustite čim prije u prodaju ulaznice za tu utakmicu da dostojanstveno možemo zajedno s rasprodanim stadionom proslaviti Hajdukov 111. rođendan. Nema te zabrane koja nas može odvojiti od Hajduka!, pišu iz šibenskog Društva prijatelja Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako ostvare svoj naum, mogli bi oboriti rekordnu posjećenost jedne utakmice juniorske Lige prvaka, koju trenutačno drži dvoboj Krasnodara i Real Madrida iz 2018. godine – 32.510 gledatelja, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.