Navijači pristižu u Leipzig, vjeruju u pobjedu Hrvatske

Hamburg, 19.06.2024 - Hrvatski navijači razvili su 100-metarsku hrvatsku zastavu u Reeperbahn ulici u Hamburgu pred početak utakmice Hrvatska - Albanija na Europskom nogometnom prvenstvu EURO2024. foto HINA/ Damir SENČAR /ds

Hrvatska i Italija u ponedjeljak u 21 sat u Leipzigu igraju odlučujuću utakmicu skupine B Europskog prvenstva. Sutra je dan odluke! Za prolazak u osminu finala Europskog nogometnog prvenstva Hrvatskoj treba pobjeda protiv Italije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni nakon današnjeg treninga u baznom kampu Neuruppinu poslijepodne kreću prema Leipzigu. A ondje su već brojni navijači koji pristižu iz Hrvatske, javlja HRT.

Podsjetimo, nakon poraza od Španjolske (0:3) te remija s Albanijom (2:2), pred izabranicima Zlatka Dalića u posljednjem kolu skupine B je imperativ pobjede u okršaju s Azzurrima.

U prijepodnevnim satima Vatreni su u svojoj bazi u Neuruppinu odradili posljednji trening uoči ogleda s Italijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Hrvatske i Italije na Euru na rasporedu je u ponedjeljak u 21 sat, a večeras će se na konferenciji za medije u Leipzigu s novinarima družiti izbornik Dalić i Mateo Kovačić, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.