Nekoliko kandidata za klupu Dinama, a najveća je želja – Robert Prosinečki?

Foto: fah

U ponedjeljak poslije podne Dinamo i sad već bivši trener Igor Jovićević sporazumno su raskinuli ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako smo već pisali, nekoliko je kandidata za klupu Modrih, ali najveća maksimirska želja navodno je – Robert Prosinečki. Prosinečki je u ovom trenutku trener turskog Kayserispora, koji je zimus preuzeo u izgubljenoj situaciji, a sada ga je doveo korak do ostanka u ligi. Dinamo je sigurno daleko veći izazov od Kayserispora, pišu Sportske novosti.

Tko bi mogao naslijediti Jovićevića?

Jedna od realnih opcija je Zoran Mamić, ali spominje se bivši trener Hajduka Željko Kopić, šef maksimirske omladinske škole.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na klupi Lokomotive uspješan je Goran Tomić, ali pred njima je tek finale Kupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.