Nema mira na Poljudu: Uvredljivi grafiti na račun čelnih ljudi Hajduka

Foto: Facebook

Nema mira na Poljudu, nakon dobrog starta i katastrofalnog nastavka sezone, koja je tek počela, sve je veće nezadovoljstvo među navijačima. Naime, jutros su na Poljudu osvanule uvredljive poruke koje su upućene čelnim ljudima splitskog Hajduka. Na udaru je i slovenski trener koji trenutno sjedi na klupi Hajduka, Marijan Pušnik, ali i predsjednik Ivan Kos, sportski direktor Mario Branco te glavni skaut Saša Bjelanović. Navijači su očito nezadovoljni činjenicom da je pred klubom još jedna prosječna sezona. Nakon ispadanja iz Europe sve se u Hajduku počelo mijenjati, pa i odnos navijača prema čelništvu kluba, čak i samom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nepoznati autor grafita zamjerio je čelnim ljudima Hajduka da je u klubu premalo legendi kluba, a ne sviđa mu se ni dovođenje nekih igrača koje očito ne smatra pojačanjima kakva su potrebna klubu da bi se priključio borbi za vrh ljestvice HNL-a, kojim trenutno dominiraju Dinamo i Rijeka.

“Kacinar + Pušnik = Memolla”, “Tko je Bjelanović??? Di su Miki i naše legende”, Branco, Mr. 5%”, “Kos poleti u svoje jato dok je vrime!!!”, piše na zidu pokraj Poljuda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.