Nenad Bjelica o planovima za ulazak u Ligu prvaka: ‘Mi imamo nešto, a nemamo ništa!’

Foto: fah

Dinamo je na korak do Lige prvaka, čeka ga uzvrat protiv Young Boysa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Trebamo u uzvratu dobivati duele nakon dugih lopti. Da, nije lako protiv njih dobiti taj prvi duel, ali i “drugu” loptu možeš imati ako si koncentriran i ako dobro previđaš situaciju. Ovo što sam govorio treba popraviti u drugoj utakmici, a treba igrati kako smo igrali većim dijelom utakmice u Bernu”, kaže Dinamov trener Nenad Bjelica u razgovoru za Sportske novosti.

“Mi imamo nešto, a nemamo ništa! U uzvratu idemo na pobjedu. S tom idejom ulazimo u utakmicu, nemamo mi što braniti. Dobar je taj rezultat iz Berna, ali može biti i jako opasan. Dečki trebaju biti fokusirani samo na ispunjavanje zadataka koje od njih tražim. Ako to bude tako, onda možemo proći u Ligu prvaka”, poručio je.

Teren Dinamu nije nikako odgovarao .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ma, kad igraš na takvom terenu, to je onda drugi sport. Da, dečki su nakon utakmice s Young Boysima umorniji nego obično, no slično je bilo i nakon utakmice u Astani. Ali bitno je da nemamo ozlijeđenih igrača, nitko nije prijavio da ne može nastupiti u uzvratu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.