Nenad Bjelica o presudi Mamiću: ‘Ne znam kako će to utjecati na Dinamo’

Foto: snimka zaslona

Sutra, dakle, u petak, igra se utakmica 26. kola Prve hrvatske nogometne lige između Osijeka i Lokomotive u Gradskom vrtu. Uoči utakmice, koju Osijek mora dobiti ako želi zadržati korak s Dinamom u borbi za naslov prvaka, tiskovnu konferenciju održao je aktualni trener Osijeka i bivši trener Dinama Nenad Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Raspoloženje momčadi je na najvišoj mogućoj razini nakon pobjede u Šibeniku. Lijepo je pobijediti u gostima s tako velikom razlikom i to protiv protivnika koji je kvalitetan. Ali odmah smo se okrenuli prema naprijed. Odmorili smo se, regenerirali, vjerujem da spremni dočekujemo utakmicu. Imamo neke problemčiće, od te utakmice, Jugović, Lončar i Škorić su primili neke udarce, pa ćemo još vidjeti do te utakmice kako će biti”, kazao je Bjelica na početku te je potom čestitao novom treneru Lokomotive Samiru Toplaku na novom poslu.

“Imam s njime potpuno korektan odnos. Mislim da je kvalificiran da izvuče Lokomotivu iz ove situacije, ali mi imamo i svoju računicu. Vjerujem da ćemo na terenu pokazati da smo bolji od njih”, poručio je Osijekov trener.

Naravno, Bjelica se suočio i s pitanjem glede presude Zdravku Mamiću i Zoranu Mamiću. Misli li Bjelica da će ovakav epilog sudskog procesa i činjenica da Zoran Mamić više nije trener Dinama imati utjecaja na rasplet u prvenstvu?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nemam stvarno komentara na to. Ne bih to komentirao. Ne znam kako će to utjecati na Dinamo”. Bjelica je kazao kako novinari mogu slobodno pitati pitanje glede Mamića te Dinama, ali on to ne želi komentirati.

Podsjetimo, uoči susreta protiv Lokomotive Osijek se nalazi na drugom mjestu ljestvice s dva boda zaostatka i utakmicom više od aktualnog prvaka Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.