Site icon narod.hr

Neredi i poslije utakmice Italija – Hrvatska, privedeno 17 osoba

Po završetku utakmice Italija – Hrvatska na milanskom San Siru, koja je na deset minuta bila prekinuta zbog toga što su hrvatski navijači bacali baklje i dimne bombe na teren, talijanska policija privela je 17 osoba zbog nasilničkog ponašanja, objavila je ANSA.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači koji su uzrokovali desetominutnu prekid u 75. minuti utakmice kvalifikacijske utakmice Italija – Hrvatska za Euro 2016. te su izbačeni sa tribine, nastavili su raditi nerede izvan stadiona Giuseppe Meazza po završetku utakmice.

Navijači su se sukobili s talijanskom policijom koja je izgrednike identificirala i pokušali ih zaustaviti. Oni su na to odgovorili gađajući policajce raznim predmetima i dimnim bombama.

Sukob nije dugo trajao, a epilog svega je privođenje 17 osoba zbog remećenja javnog reda i mira te nasilničkog ponašanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version