Neugodni i iznenađujući poraz Slavena Bilića: WBA si je porazom zakomplicirao život

Foto: fah

Nogometaši West Bromwich Albiona, koje trenira bivši hrvatski reprezentativac, bivši hrvatski izbornik, Slaven Bilić, a koji su inače i vodeći u engleskoj drugoj ligi, doživjeli su neugodan poraz (0:1) na domaćem terenu. Naime, porazila ih je momčad iz donjeg dijela ljestvice Wigan Athletica. Nakon ovog poraza momčad Slavena Bilića ispustila je prednost koju je imala na tablici ispred Leeds Uniteda te ona sada iznosi samo jedan bod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedini gol na utakmici zabio je Morsy u 73. minuti. Hrvatski nogometaš, Filip Krovinović, igrao je čitavu utakmicu za WBA, koji je ovim porazom ostao na 69 bodova, dok je Leeds United uvjerljivom 4:0 pobjedom u gostima kod Hull Cityja stigao do 68 bodova. Momčad Wigana je s tri boda osvojena protiv WBA stigla na 19. mjesto te trenutno imaju 40 bodova.

Nažalost, poraz je zakomplicirao život Bilićevoj momčadi, kojoj se sada približio i trećeplasirani Fulham. Trenutno WBA ima ispred Fulhama, koji je u ovom kolu pobijedio (2:0) Preston North End, šest bodova prednosti.

Podsjetimo, plasman u prvi razred engleskog nogometa ostvarit će dvije prvoplasirane momčadi nakon 46 kola, dok će sastavi od trećeg do šestog mjesta u doigravanje za posljednje treće mjesto koje vodi u Premier ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.