Site icon narod.hr

Nevistić: Ne bih još nikoga otpisao, ima još puno do kraja

Foto: fah

Uz strijelca Brunu Petkovića, junak Dinamove pobjede protiv Hajduka zasigurno je i Ivan Nevistić koji je zaustavio nekoliko sjajnih prilika domaćina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Velika je ovo pobjeda za nas, na Poljud je uvijek teško doći i pobijediti, znamo kakva je ovdje atmosfera. Vjetar je dosta ometao igru, pogotovo u drugom poluvremenu, mi smo zasluženo na kraju uzeli sva tri boda. Kad daješ 100 posto i kad svi ginemo onda neke prilike koje suparnik stvori obrana zaustavi, ili ja obranim, ako si pošten prema nogometu uvijek te nagradi. Nas je danas nagradilo, rekao je nakon utakmice Nevistić.

Kazao je da utrka za naslov prvaka i dalje nije gotova, te da ima mnogo toga do kraja.

– Prvenstvo će se rješavati na malim utakmicama, ovo je samo jedan veliki korak, rekao je Nevistić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako imaju velik motiv i u Kupu te se nadaju proći dalje u srijedu.

Kaže da ne bi još otpisao Hajduk iz utrke za naslov.

– Mislim da ne, vidite kakva je sezona, “roller coaster”, koliko je bilo loših utakmica. Ne bih nikoga otpisivao, još je puno do kraja, rekao je Nevistić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pohvalio je Petkovića, kazao da je reprezentativac i ne treba mu puno za pogodak.

– Nadam se da će ovako nastaviti i dalje, rekao je Nevistić.

O suđenju nije htio previše govoriti, kazao je Nevistić da on nije ekspert, no da je bilo korektno. Prvi put derbi je sudio strani sudac, Nijemac Daniel Siebert, piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version