Site icon narod.hr

Nevjerojatna podudarnost uoči velikog finala EuroBasketa Slovenije i Srbije!

Foto: fah

Košarkaška reprezentacija Slovenije po prvi put u povijesti osvojila je zlatnu medalju na jednom velikom natjecanju, zapravo, to je prva košarkaška medalja naših zapadnih susjeda i odmah je zlatna. U finalu Eurobasketa Slovenci, predvođeni Goranom Dragićem, inače najboljem košarkašem turnira, svladali su Sbiju s rezultatom 93:85.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, tim rezultatom nekoliko sati prije toga Španjolci su slavili protiv Rusije u borbi za 3. mjesto u Europi. Na krilima braće Gasol Španjolci su bili neumoljivi, nedodirljivi čak i za sjajnog Alekseja Šveda. Dragić je u finalu zabio 35 koševa, malo se umorio u finišu, međutim, bez njega ni za Sloveniju pobjedničke završnice ne bi bilo.

Foto: fah

Nažalost po Sloveniju finale Eurobasketa bila je i vrlo vjerojatno posljednja utakmica Dragića u slovenskom dresu.  Slovenija je do zlata došla na pomalo nevjerojatan način, bez poraza.  Dakle, zasluženo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da su Slovenci na krovu Europe glavna je tema svih sportskih medija diljem našeg kontinenta, no, prije toga, prije samog finala, na internetu se pojavila i jedna zanimljivost, nevjerojatna podudarnost koja dokazuje da je u sportu gotovo sve moguće i ništa nije dok kraja izvjesno.

Naime, u najavi finala protiv Srbije otac mladog slovenskog ”čuda od djeteta”, Luke Dončića, Saša, davao je izjavu, na semaforu a iza njega stajao je rezultat 93:85, rezultat je to kojim su Slovenci svladali Srbe. S obzirom da utakmica finala još nije ni počela kako je to moguće?

Foto: Snimka zaslona

Jednostavno, na početku smo spomenuli da je identičnim rezultatom završila i utakmica Španjolska – Rusija u borbi za treće mjesto.  Mnogi su ovu činjenicu zapazili te je ona nakon finala Eurobasketa postala zanimljivost spominjana na mnogim portalima.

Video možete pogledati O V D J E!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version