Neymar i Mbappe: Početak prijateljstva vrijednog 400 milijuna eura

Foto: Twitter

Dvije najveće zvijezde ljetnog prijelaznog roka Brazilac Neymar i Francuz Kylian Mbappe odradili su prvi zajednički trening u dresu francuskog velikana Paris Saint-Germaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je ovoga ljeta stigao u PSG za 222 milijuna eura odštete iz Barcelone, dok je Mbappe došao iz Monaca za 180 milijuna eura. No, Mbappe je prvo stigao na posudbu kako bi klub ostao u okvirima financijskog fair playa, ali brojni mediji nagađaju kako je pariški klub ipak prekršio pravila.

Ako je suditi prema prvom treningu Neymar i Mbappe će se dobro slagati. Obojica nisu skrivali oduševljenje što se nalaze u istoj ekipi. Cijelo vrijeme su se šalili i zabavljali neobazirući se na brojne novinare i fotoreportere.

“Veliko mi je zadovoljstvo pridružiti se jednom od najvećih klubova na svijetu. Bit ću okružen brojnim nogometnim velikanima. U svibnju sam mislio kako ću ostati u Monacu, no određeni događaji promijenili su moje planove. Nisam želio napuštati Francusku, a bilo mi je važno vratiti se u grad u kojem sam odrastao. Želim obilježiti povijest mojeg grada,” kazao je Mbappe koji je rođen u pariškom predgrađu Bondy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo PSG-a se nada kako će trio Neymar – Cavani – Mbappe odvesti pariški sastav na europski tron.

Prvi zajednički nastup u novom dresu Neymar i Mbappe će imati u petak kada PSG gostuje u Metzu, a utorak slijedi otvaranje Lige prvaka u Glasgowu protiv Celtica.

“Presretan sam što ću igrati u istom sastavu s Neymarom. Svi znamo kakav je to majstor. Moj cilj je postići što više golova i pomoći Neymaru da osvoji Zlatnu loptu,” kazao je 18-godišnji francuski napadač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.