Neymar se već sljedećeg ljeta vraća u Barcelonu?

epa08742706 Neymar Jr of Brazil celebrates after scoring against Peru during the Qatar 2022 World Cup South American qualifiers match between Peru and Brazil at the National stadium in Lima, Peru, 13 October 2020. EPA/Paolo Aguilar / POOL

Najbolji brazilski nogometaš i zvijezda pariškog PSG-a Neymar nema namjeru obnoviti ugovor s najboljim francuskim klubom. U nekoliko je navrata sam Neymar dao do znanja kako nije presretan činjenicom da je došao u klub koji u svojoj ligi praktički nema konkurenciju, a naglasio je kako je francuska liga znatno slabija liga od španjolske lige u kojoj je u dresu Barcelone jedno vrijeme igrao. Bez obzira na činjenicu da je PSG prošle sezone stigao do finala Lige prvaka Neymar nije zadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilska zvijezda navodno ima tek jednu  želju…

Naime, u posljednje vrijeme, kako smo već spomenuli, sve se glasnije nagađa o Neymarovoj budućnosti u PSG-u, a stižu i informacije o tome kako je 28-godišnji Brazilac odlučio napustiti  klub po isteku sezone. Kako piše, inače ne uvijek pouzdani, Diario Sport, brazilski nogometaš želi se vratiti u Barcelonu, u klub iz kojeg je u PSG stigao prije tri godine za rekordnih 200 i nešto ”sitno” milijuna eura.

Neymar će definitivno pokušati učiniti sve kako bi uvjerio Upravu PSG-a da ga proda u ljetnom prijelaznom roku sljedeće godine, a ukoliko to Uprava PSG.a odbije Neymar će kao slobodan igrač na ljeto 2022., kad mu istekne ugovor, moći otići kamo god želi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.