Nije izdržao – i Luku Modrića svladale su emocije: Dirljiva zahvala navijačima

Na svom Instagram profilu jedan od najboljih hrvatskih nogometaša Luka Modrić, koji je u prvoj utakmici protiv Turske zabio prekrasan gol i donio Hrvatskoj tri boda, zahvalio se navijačima koji su bodrili sve vrijeme Vatrene na Euru u Francuskoj. Naravno, zahvala ne ide na račun onih koji su u St. Etienneu zasuli travnjak bakljama i izazvali prekid utakmice te kumovali češkom izjednačenju protiv Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka je sretan zbog dočeka, ali i zbog podrške koju je hrvatska nogometna reprezentacija imala na Europskom nogometnom prvenstvu, u četiri francuska grada u kojima su Vatreni igrali, dakle, od Pariza, Saint-Etiennea, Bordeauxa do Lensa, koji ćemo, nažalost, nesretnim spletom okolnosti pamtiti po porazu. Modrić je, što su pokazale i njegove suze nakon utakmice s Portugalom, tužan zbog ispadanja.

“Priuštili ste nam navijačku podršku koja se pamti cijeli život.

Pružili ste nam, riječima neopisiv osjećaj zajedništva, pripadnosti i ponosa igranja za Hrvatsku!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beskrajno sam tužan što vas nismo usrećili rezultatom.

Uz nadu da će vaša fantastična podrška i zajedništvo opet biti naša snaga, i u idućem ciklusu dati ćemo sve od sebe kako bismo vam igrom ali i rezultatom zahvalili što ste uz nas.

Do tada ljudi, ISKRENO VAM HVALA”,  napisao je najbolji hrvatski nogometaš koji sad ima jedno vrijeme odmor, a nakon toga kreće s Realom u novu sezonu te u devetom mjesecu s Vatrenima u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018, koje počinju već u rujnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.