Site icon narod.hr

‘Nije sam sebe ozlijedio’: Marcelo Brozović bit će spreman za kvalifikacijsku utakmicu protiv Ukrajine

Foto: fah

Hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović najmanje mjesec dana neće biti spreman za ozbiljnu utakmicu. Nogometaš Intera propustit će barem tri utakmice jer je slomio prst na desnoj nozi u velikom derbiju protiv Juventusa. Nakon utakmice taljanski mediji pisali kako se hrvatski veznjak sam ozlijedio u 58. minuti utakmice nakon što je zamijenjen. Naime, navodno je Brozović udario nogom u stepenicu.  Izgledalo je kako je Marcelo ljut jer ga je trener zamijenio, međutim, kasnije se da se ipak radi o ”klasičnoj nogometnoj ozljedi.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razgovarao sam s Marcelom i rekao mi je da je zbog ozljede i izašao iz igre. Dakle, da se ozlijedio već na terenu. Dva puta mu je na taj prst nagazio Pjanić, jednom u prvom, jednom u drugom poluvremenu i to je razlog ozljede”, rekao je za Jutarnji list menadžer Marcela Brozovića Miroslav Bičanić.

Podsjetimo, hrvatski nogometaš na početku sezone imao je dosta problema s trenerom Frank de Boerom, kod njega igrao je jako malo, ili gotovo nije uopće igrao.  Sve se promijenilo dolaskom Stefana Piolija kod kojeg je Brozović postao ono što je bio i ranije – jedan od ključnih nogometaša Intera. Hrvatski reprezentativac zabio je pet golova te je imao četiri asistencije u 20 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U trećem mjesecu Hrvatska igra protiv Ukrajine kvalifikacijsku utakmicu ta Svjetsko nogometno prvenstvo, izbornik Ante Čačić već je izrazio nadu da će Brozović kao jedan od važnijih nogometaša Vatrenih biti spreman za važnu utakmicu. U slučaju pobjede Hrvatska bi potvrdila svoje prvo mjesto u skupini. Gotovo svi mediji tvrde da će Marcelo Brozović biti spreman, ipak je do utakmice s Ukrajinom mjesec i po dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version