Nikica Jelavić: Brazil treba zaboraviti – Kamerun je sada naše finale

Foto: fah

Hrvatski napadač Nikica Jelavić rekao je danas da je najbolje zaboraviti Brazil i okrenuti se Kamerunu, jer to je sada naše finale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Glupo je više pričati o sucu. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili, da bi na kraju izgubili na način nedopustiv za otvaranje Svjetskog prvenstva. I to je nogomet. Poslije utakmice više ne možemo ništa promijeniti. Što prije to zaboravimo, a počnemo misliti na Kamerun, to bolje. Kamerun je sada naše finale. Mislim da smo kvalitetniji. Bit će pritiska, ali mislim da možemo uspješno odraditi taj susret”, rekao je Jelavić na konferenciji za novinare u kampu hrvatske reprezentacije.

U momčad se nakon odrađene suspenzije vraća Mario Mandžukić, što vjerojatno znači da će Jelavić preseliti na klupu za pričuve.

“Sve u službi momčadi, neka Mandžukić igra i zabije. Zamijenio sam ga, zbog obrambenih sam zadataka bio malo udaljeniji od gola i vjerujem da Brazilci nikada ne bi zabili da nije bilo kaznenog udarca. S Mandžukićem ćemo biti još jači. Imamo još nekoliko dana za dobru analizu Kameruna, ima dosta prostora za napraviti im nered”, izjavio je Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Sao Paulu je Jelavić posljednji dirao loptu prije Marcelovog autogola i hrvatskog vodstva, a izbornik Kovač pogodak je nazvao njegovim.

“Iskreno, promašio sam tu loptu. Kada sam vidio da me Marcelo ispravio, trčao sam prema Oliću, vidio naše navijače kako skaču, osjećaj je bio neopisiv. Ja isto mislim da je to moj pogodak, nitko mi ga ne može uzeti, tako je lijepo razmišljati”. dodao je Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.