Niko Kovač: “Volio bih da se Luka vrati kao prvak Europe”

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač prokomentirao je finale Lige prvaka u kojem će snage odmjeriti dva madridska kluba Real i Atletico.
“Srce bi voljelo da je Luka Modrić osvojio Ligu prvaka, ali znam da će biti teško,” kazao je hrvatski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je s ponosom naglasio kako su ove sezone hrvatski reprezentativci osvojili 13-14 trofeja u raznim europskim ligama.

“Ne znam je li Hrvatska imala tako uspješnu reprezentaciju što se tiče trofeja. Kao kruna bi došlo Lukino osvajanje Lige prvaka,” naglasio je Kovač.

Hrvatski izbornik naglasio je kako ima visoko mišljenje o Atleticovom treneru Diegu Simeoneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Simeone je trener kakav je bio i igrač. Njegova momčad igra kompaktno, agresivno, u veliko zajedništvu. Sasvim sigurno Atletico je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Igraju sa srcem i Realu će biti teško,” zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.