Nikola Vlašić: ‘Imali smo odličnih šansi, nismo zabili, ali kada smo zabili prvi mogli smo puno više’

Trnava, 06.09.2019 - Utakmica kvalifikacija za Europsko nogometno prvenstvo izmeðu reprezentacija Slovaèke i Hrvatske na stadionu "Spartak" u Trnavi. Na slici Nikola Vlašiæ iz Hrvatske i Martin Valjent iz Slovaèke. foto HINA/ Tomislav PAVLEK/ ds

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Slovačku sa 4-0 (1-0) u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za EURO 2020. odigranoj u petak na stadionu Antona Malatinskoga u Trnavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikola Vlašić odigrao je sjajnu utakmicu i u samoj završnici prvog poluvremena postigao prvijenac u reprezentativnom dresu.

“Odlična utakmica. Čestitam svima. Bilo je odlično od prve minute. Imali smo odličnih šansi, nismo zabili, ali kada smo zabili prvi mogli smo puno više”, kazao je Vlašić, koji je znao da će startati čim je Ivan Rakitić javio da neće doći piše dnevnik.hr

“Znao sam od trenutka kada smo stigli u Trnavu da ću igrati. Imao sam problema s koljenom, ali naši liječnici su napravili sjajan posao”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kvalitetnija smo momčad od Mađarske i htjeli smo pokazati svima da smo bolja momčad od toga. Izbornik nam je dao zadatak da zaustavimo njihov vezni red i tako je i bilo”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.