Nisu svi u Realu oduševljeni dolaskom Mbappea?

Foto: fah

Aktualni prvak Europe Real Madrid danas, kao zapravo i uvijek, najpoželjniji je nogometni klub na svijetu kad su transferi nogometaša u pitanju. Tko ne bi igrao u klubu koji svako malo osvaja Ligu prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe…

Kapetan Vatrenih Luka Modrić ostaje na Santiago Bernabeu još jednu sezonu gdje bi mogao završiti svoju nevjerojatnu karijeru, s druge strane Kraljeve je pojačao dolazak jednog od najboljih nogometaša svijeta francuskog reprezentativca Kyliana Mbappea. Međutim, prema pisanju dijela španjolskih medija dolazak Mbappea nije svima jednako ”legao” u svlačionici Reala.

Navodno zbog njegovog dolaska jedna druga zvijezda razmišlja o odlasku. Naime, radi se o Rodrygu, koji uglavnom za Real postiže ključne golove, tako je netom završene sezone u četvrtfinalu Lige prvaka, protiv super jakog Manchester Cityja u obje utakmice tresao mrežu. Ne čudi stoga da je za njegove ”noge” zainteresiran i trener Cityja Pep Guardiola, kome nikad dosta pojačanja i novih igrača u svlačionici. Navodno je Guardiola već obavio razgovor sa sjajnim Brazilcem.

Brazilac se ne osjeća ugodno u Realovoj svlačionici?

Kako navodi Marca, koja se u mnogim primjerima dokazala kao Realov bilten, Guardiola je razgovarao s Rodrygom koji se navodno ne osjeća dobro u svlačionici Kraljevakog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izlazna vrata nisu zatvorena za Rodryga nisu zatvorena niti je njegov um potpuno fokusiran da nastavi u Real Madridu”, naveo je novinar Marce Jose Felix te je dodao:

“Rekli su mi da je Guardiola razgovarao s njim, ali to ne mogu potvrditi. Istina je da se Rodrygo osjeća neugodno i morat ćemo vidjeti kako će to ići.”

Sjajna statistika Rodryga

Naime, Rodrygo se boji da će dolaskom Mbappea završiti na klupi, osim ako talijanski stručnjak Carlo Ancelotti ne odluči zaigrati s tri napadača. Teško je vjerovati da će iskusni stručnjak mijenjati svoju koncepciju koja je Realu donijela dvostruku krunu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glede odlaska 23-godišnjeg Brazilca o tome se već dulje vrijeme govori. Naime, sjajni je napadač nešto ranije označen kao ”žrtva” dolaska Mbappea koji će nedvojbeno imati zajamčeno mjesto u prvih 11. Nisu iz PSG-a doveli takvog igrača da bi sjedio na klupi. Ako dođe do prelaska Rodryga u Manchester City spomenuti će klub morati izdvojiti impresivan novac, radi se o 100-tinjak milijuna eura. Iako se radi o znatnoj svoti Guardiola zna koliko je dubok džep gazda Manchester Cityja te vjerojatno neće biti problema. Podsjetimo, u prošlosti je za usluge Rodryga bio zainteresiran i Manchester United.

Podsjetimo, u nedavno završenoj sezoni Rodrygo je zabio 17 golova. Sjajni je napadač zabijao je u svakom natjecanju u kojem je nastupio. Malo se tko takvom statistikom može pohvaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.