Nitko ga ne spominje: Hrvat napravio senzaciju na Wimbledonu i može još!

Foto: snimka zaslona

Nezpaženo je ovih dana na Wimbledonu prošla vijest u uspjehu hrvatskog tenisača Antonija Šančića koji je ostvario uspjeh karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U paru s Hugom Nysom plasirao se u osminu finala ovog Grand Slam turnira.

“Ne znam što bih rekao, ovo je tjedan iz snova, u dva meča još nismo izgubili servis”, rekao je Šančić.

“Pravi skalp smo uzeli, Nestor je institucija, znam da je Wimbledon osvajao u dva navrata. Martin je dokazan, ali mi se nismo uplašili, ušli smo vrlo kvalitetno, servis nam je bio odličan. Na teren ćemo tek u ponedjeljak, zaslužili smo da malo uživamo u ovom neočekivanom rezultatu”, dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako uspiju u osmini finala moguće je da će se u četvrtfinalu sastati s Dodigom i njegovim partnerom Granollers-Pujolom.

Najveći Šančićev uspjeh do sada bilo je finale Umaga kada je u paru s Mektićem izgubio protiv Kližana i Marrera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.