Nogometaš Arsenala odbio pozdraviti navijača u dresu Tottenhamu

Foto: Snimka zaslona

Rivalstvo između dva velika engleska, londonska kluba, Arsenala i Tottenhama je veliko, svjesni su toga nogometaši oba kluba, pa tako i veznjak Arsenala Thomas Partey. Naime, na društvenim mrežama se pojavila snimka na kojoj se vidi kako spomenuti Partey pozdravlja navijače ili fanove u rodnoj Gani. Sve je bilo u najboljem redu dok nije vidio muškarca u dresu Tottenhama, s kojim se, svjesno ili ne, nije želio pozdraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, navijači Tottenhama svakako će preuveličati ovaj ”slučaj”, dok će navijačima Arsenala Partey dodatno porasti u očima.

Podsjetimo, u Arsenal je Ganac stigao u lipnju prošle godine, prije toga je igrao pet godina za Atletico, a nastupao je svojedobno još za Mallorcu i Almeriju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.