Nogometaši HNK Vukovar 1991 ponovno oduševili dresom

Foto: HNK Vukovar 1991

Hrvatski drugoligaš HNK Vukovar 1991 predstavio je novi dres limitirane serije, koji će vrlo brzo biti u prodaji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Razlog više da danas dođete podržati svoj Vukovar u lovu na važnu pobjedu.

Naš novi hit-dres limitirane serije vrlo brzo će biti i u prodaji, a na današnjoj utakmici najsretniji od vas može ga i osvojiti”, stoji na stranicama kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dres će prigodno biti pušten u prodaju uoči 18. studenog i 32. obljetnice pada i stradavanja Vukovara. HNK Vukovar 1991 trenutno je četvrta momčad 1. NL.

“Odličan marketinski projekt. Čestitam. Bit će ih puno prodano za obljetnicu. Nadam se da ćete postaviti štand piont u gradu”, “Ovaj dres bi trebali nositi zauvijek”, neki su od komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.