Site icon narod.hr

Nova navijačka pjesma Vatrenih: ‘Ista oluja, ista nevera, s juga i sjevera’

pjesma

Foto: fah

Pred vratima je Europsko nogometno prvenstvo, polako, ali sigurno, i u Hrvatskoj se stvara navijačka euforija kakva prati takva velika natjecanja. Izašla je i nova navijačka pjesma. S posljednja dva Svjetska prvenstva Hrvatska se vratila s medaljama oko vrata, no, nažalost, na Europskim prvenstvima nismo bili toliko sretne ruke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Budući da je Euro u Njemačkoj pred vratima te da je izbornik Zlatko Dalić objavio popis za spomenuto natjecanje navijači pokušavaju razne ”vratolomije” kako bi došli do ulaznica. Prvu utakmicu Hrvatska igra 15. lipnja u Berlinu protiv vrlo jake Španjolske.

No u očekivanju Eura glazbenici Ante Cash i Nered izbacili su novu navijačku pjesmu imena ‘Nevera‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Radi se o skladbi koja je pravo zagrijavanje navijača uoči nogometnog spektakla te se kroz pjesmu promiče jedinstvo, odnosno zajedništvo, cijele naše domovine. Naime, jedan refren ide:

“Ista oluja, ista nevera. Grmi sa juga i sa sjevera.” Spot je snimljen na tri lokacije – Zagrebu, Imotskom i Zadru. Kroz pjesmu se poziva na podršku Vatrenima,  osjeti se dalmatinski šth, a posebno kroz sudjelovanje klape ‘Diadora‘.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version