Site icon narod.hr

Nova velika počast hrvatskom napadaču: Mario Mandžukić kapetan Juventusa?

Foto: fah

Bivši hrvatski reprezentativac, Mario Mandžukić, u sjajnoj je formi, u tandemu s Cristianom Ronaldom popularni Mandžo je nezaustavljiv te je prema pisanju talijanskih medija sve važniji za Juventus. Mandžukić je već zabio četiri gola, samo jedan gol manje nego prošle sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Danas, dakle u subotu 20. listopada, Mandžukić bi trebao doživjeti još jedan trenutak velikog trijumfa. Naime, Mandžo bi kao kapetan mogao povesti Juventus u prvenstveni susret protiv Genoe od 18. sati.  Juventus će istrčati znatno oslabljen s obzirom kako neće igrati Chiellini, Dybala i Barzagli, a ovo je već četvrta sezona hrvatskog napadača u dresu Stare dame. Vrlo je brzo Mandžo stekao naklonost suigrača te poštovanje navijača. Neki ga čak smatraju i tihim vođom talijanskog nogometnog diva.

Ipak, više nastupa u dresu Juventusa ima Bonucci, međutim, Mandžo bi trebao imati trebao imati prednost. Naime, Bonucciju se za ovu priču računaju samo oni nastupi nakon povratka. Dakle, zbog odlaska u Milan Bonucci kreće od početka.

Podsjetimo, na tablicu, kako prenosi portal Goal.com/hr:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

IGRAČ        GODINA DOLASKA        NASTUPI
CHIELLINI        2005.       479
BARZAGLI        2010.       274
DYBALA            2015.       148
MANDŽUKIĆ     2015       138
KHEDIRA        2015.          116
BONUCCI        2018.          328

Podsjetimo, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji, osvojenog povijesnog srebra hrvatske reprezentacije, Mario Mandžukić oprostio se u velikom stilu od dresa Vatrenih. Na SP-u u Rusiji zabio je tri gola, jedan u finalu turnira Francuskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version