Site icon narod.hr

Nove pobjede Hajduka i Rijeke

Rijeka, 29.04.2015 - U susretu 31. kola Prve HNL u Rijeci su nogometaši Rijeke pobijedili RNK Splita s 2-0 (0-0). Na slici Anas Sharbini. foto HINA/ Miljenko KLEPAC/ ik

Nogometaši Hajduka i Rijeke ubilježili su nove pobjede u prvim pripremnim utakmicama za predstojeće europske oglede, ali i novo hrvatsko prvenstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je na priprema u Austriji pobijedio lokalnog trećeligaša Vorwarts Steyr s 2:1. Poveli su domaćini već u 6. minuti pogotkom Efendioglua, a Splićani su preokrenuli zgodicima Marka Bencuna (66) i Ante Roguljića (69). Oba puta je dodavač za golove bio Elvir Maloku. Hajduk je s tri pobjede završio dvotjedne pripreme u Austriji i Sloveniji, a sada ga očekuje dvoboj pretkola Europske lige protiv estonskog Kaleva.

Rijeka je u Sloveniji nakon pobjede nad tamošnjim trećeligašem Triglavom od čak 8:0, u drugoj pripremnoj utakmici u subotu pobijedila i prvoligaša Rudara iz Velenja s uvjerljivih 5:0. Pogotke su za Riječane dali Tomasov (52),Balaj (54,64), Ajayi (75) i Hristov (90.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version