Site icon narod.hr

Novi gaf HRT-a: Kako su najavili utakmicu Rijeke i AEK-a?

Foto: Snimka zaslona

I dok na Hrvatskoj televiziji ukidaju emisije najpopularnijih urednika i voditelja, poput Tihomira Dujmovića, a istovremeno šuti ideološki obojeno Hrvatsko novinarsko društvo, gafovi koji su postali pravilo se nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u večerašnjem Dnevniku Hrvatske televizije najavili su sutrašnju utakmicu Europske lige Rijeke i AEK-a na Rujevici. Nažalost, zbog sankcija UEFA-e Rijeka će utakmicu igrati pred djelomično ispunjenom Rujevicom, zatvorena će biti sjeverna tribina.

No, vratimo se Dnevniku HRT-a, utakmicu je najavio novinar Ante Brkljačić, koji je dobro i ispravno rekao da će se u četvrtak od 19 sati na Rujevici igrati dvoboj Rijeke i grčke momčadi, dakle, AEK-a.

Problem je ono što se nalazilo iza njega dok je on tako govorio i najavljivao spektakl u gradu hrvatskog nogometnog prvaka. Naime, cijelo je vrijeme iza njegovih leđa stajala grafika koja je najavljivala utakmicu AEK-a i – Osijeka, koji, kako znamo, nije uspio izboriti grupnu fazu Europske lige iako je bio jako blizu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version