Site icon narod.hr

Novi šok u Madridu: Real s Modrićem izgubio od Levantea

Foto: fah

Novi šok za Real Madrid i trenera Zinedine Zidanea. Definitivno, barem kad je u pitanju španjolsko prvenstvo, nije ovo sezone Reala, ali ni Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u 21. kolu La Lige, Real je na svom terenu doživio poraz od Levantea rezultatom 1:2 te je tako napravio veliki korak natrag u borbi s gradskim rivalom Atletico Madridom za naslov prvaka. Uoči utakmice Kraljevski klub bio je veliki favorit.

U devetoj minuti susreta počeli su problemi za Real kada je Militao dobio direktni crveni karton. Međutim, Asensio je u 13. minuti ipak Kraljeve doveo u vodstvo. No klub iz Madrida, ni na svom terenu, nije uspio izdržati cijelu utakmici s igračem manje i tako osigurati pobjedu.

Foto: fah
Foto: fah

Najprije je Morales u 32. minuti na asistenciju Miramona poravnao na 1:1. U 64. minuti Courtois je zaustavio jedanaesterac Rogeru. No spomenuti je nogometaš u 78. zabio Realu za pobjedu svoje momčadi, asistirao mu je Bardhi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real je do kraja pokušao sve kako bi spasio bod, no Levante je uspio odoljeti svim napadima te je osvojio senzacionalna i izuzetno bitna tri boda na terenu Reala. Ovom je pobjedom Levante zacementirao svoju poziciju na sredini ljestvice. Real?  Veliki problemi ostaju Kraljevskom klubu. Obrana naslova prvaka sve je dalje…

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić igrao je za Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version