Novinar Đokoviću postavio pitanje ‘je li dobro što je Srbija izgubila’

Foto: fah

Kako smo već pisali teniska reprezentacija Srbije, predvođena Novakom Đokovićem, poražena je od Njemačke u ATP Cupu te su Srbi tako ostali bez prilike da obrane naslov. Nakon poraza jedan je novinar uputio intrigantno pitanje Novaku Đokoviću, koje je srpskog tenisača iznenadilo, pa čak i razljutilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, novinar je pitao Đokovića je li dobro to što je Srbija izgubila budući da će tako Đoković imati više vremena odmoriti se uoči Australian Opena. Đoković je odgovorio:

”Žao mi je što smo izgubili, ne razmišljam o tome koliko ću se dana odmoriti”, kazao je Đoković, nakon čega je govorio presudnom meču u parovima.

”Hvala Nikoli zato jer se borio. Nije bilo lako ovako igrati u prvom meču za srpsku reprezentaciju i to ovako važnom meču. Svaka čast za borbu te dobru energiju. Ispustili smo prednost od 3:0 u super tie breaku te nas je to koštalo poraza. Moramo biti ponosni i zadovoljni što smo se trudili i kako smo odigrali. Puno je emocija kada se igra za Srbiju, ostaje žal. Idemo dalje ”, naglasio je Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đoković o super meču protiv Zvereva…

‘Moj meč u singlu je bio izvanredan. Tijesan meč, kvalitetan. izuzetno visoka razina tenisa. Svaka čast Saši, igrao je odlično protiv mene i u singlu i parovima, završio sam dobro u singlu, ali izgubili smo na kraju, šteta. Težak poraz”, zaključio je trenutačno prvi tenisač svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.