Site icon narod.hr

Objava Marija Mandžukića na Twitteru razbjesnila navijače Napolija: ‘Neka tvoj uspjeh stvara buku…’

Foto: fah

U prvoj utakmici polufinala talijanskog Kupa Juventus je s 3:1 pobijedio Napoli, pobjeda aktualnog prvaka Italije potpuno je zaslužena, a Juve je napravio veliki korak ka plasmanu u samu završnicu Kupa. No, gosti su bili ljuti zbog suđenja, navodno je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentiis najavio da će poslati na teren juniore u uzvratu. Naravno da od toga neće biti ništa, Napoli će sve učiniti ne bi li izbacio Juventus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli se žali da mu suci nisu sudili čisti penal, dok su za Juventus svirana čak dva. U Italiji mnogi tvrde da je Juventus privilegirani talijanski klub, slično se govorilo i nakon nedavnog derbija Juventusa protiv Intera, u Juventusu se previše ne obaziru na takve tvrdnje.

Protiv Napolija hrvatski napadač Mario Mandžukić odigrao je svih 90 minuta, i bio jedan od najboljih aktera dvoboja, skandirao mu je čitav stadion.  Na Twitteru je popularni Mandžo nakon utakmice objavio nešto što je zasmetalo navijačima Napolija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Naporno radi u tišini, neka tvoj uspjeh govori stvara buku,” poručio je svima Mario Mandžukić, drugim riječima, ovo je bila i poruka Napoliju te navijačima tog kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version