Očekuje se velika fešta na Maksimiru: Riječka Armada u velikom broju krenula prema Zagrebu, blokirala dijelove autoceste…

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Rijeke pobjedom protiv vinkovačke Cibalije u prošlom su kolu osigurali naslov prvaka Hrvatske, prvi u svojoj sedam desetljeća dugoj povijesti. Zahvaljujući uvjerljivoj pobjedi na Rujevici Riječani u posljednjem kolu, na Maksimiru kod najvećeg konkurenta Dinama, igraju gotovo pa revijalnu utakmicu, iako je teško vjerovati da bi derbi dva velika rivala mogla biti tek revijalna priredba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: Snimka zaslona

Izabranici Matjaža Keka, sjajnog slovenskog trenera koji će u svakom slučaju ući u nogometnu povijest momčadi s Rujevice, u posljednju prvenstvenu utakmicu sezone ulaze potpuno rasterećeni, bez imperativa, no, Kek je već najavio kako će njegova momčad ići ”130 na sat.” Bez obzira na činjenicu da će se na Maksimiru igrati u rezultatskom smislu ”revijalna utakmica” zanimanje je veliko, posebno Armade, koja je u velikom broju krenula prema hrvatskoj metropoli. Mnogobrojni navijači blokirali su promet na jednom dijelu autoceste, naravno, sve protiče za sada u slavljeničkom tonu, uz pjesmu, bez izgreda.

Foto: Snimka zaslona

Utakmica posljednjeg prvenstvenog kola Dinamo – Rijeka igra se večeras od 19 sati na stadionu u Maksimiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.