Očekuju borbu za medalje: Slovenci u velikom broju dolaze u Zagreb na Europsko prvenstvo

Foto: Rokometna-zveza.si

Hrvatska rukometna reprezentacija za prolaz svoje skupine, u kojoj su uz Hrvatsku još Srbija, Švedska i Island, boriti u Splitu, s druge strane za drugu fazu Europskog prvenstva Slovenci će se boriti u Zagrebu. U skupni u kojoj će neslužbeni status domaćina imati Slovenija. Sovenci bi u zagrebačkoj Areni, u kojoj će se bez obzira na sve prijetnje igrati Euro, trebali imati veliku potporu svojih navijača. Naime, najavljen je dolazak nekoliko tisuća navijača iz susjedne države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rukometaši slovenske reprezentacije u Zagreb stižu oko podneva, uoči prve utakmice slovenske reprezentacije protiv Makedonije odradit će jedan trening. U dvorani se očekuje oko 10 000 navijača s obzirom na najave iz Slovenije koje govore o velikom zanimanju za Europsko prvenstvo. Naime, Slovenci su jedni od favorita turnira i u dobroj su formi što su pokazali protiv Srbije.  Dio navijača slovenske reprezentacije trebao bi stići vlakom kojim stiže i njihova nacionalna momčad.

Prema pisanju slovenskih medija Slovenci su organizirali navijački vlak od Ljubljane pa sve do Arene na zagrebačkom Laništu za prvu utakmicu u subotu 13. siječnja te za derbi sudar s Njemačkom dva dana kasnije. Na svakoj bi utakmici trebalo biti u prosjeku 2000 Slovenaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.