Site icon narod.hr

Odbojka na pijesku: Franca i Antunes slavile u Poreču

Poreč, 6.6.2015. - Završnica turnira Svjetske lige u odbojci na pijesku u ženskoj konkurenciji. Na fotografiji pobjednički par Larissa Franca / Talita Antunes. foto HINA / mm

Brazilke Larissa Franca i Talita Antunes pobjednice su Swatch Beach Volleyball Major Serije turnira u odbojici na pijesku u Poreču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Franca i Antunes su u sjajnoj atmosferi na centralnom terenu Peškere u finalu pobijedile Kanađanke Heather Bansley i Sarah Pavan 2-1 (21-16, 25-27, 15-12). U susretu za broncu slavile su Australke Taliqua Clancy i Louise Bawden pobijedivši Kanađanke Jamie Lynn Broder i Kristina Valjas 21-15, 21-17.

Franca i Antunes su ostvarile šestu pobjedu na osam turnira na kojim su igrale zajedno, a za prvo mjesto osvojile su 57,000 dolara, ali i 800 bodova u borbi uza plasman na OI u Rio de Janeiru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju slijedi završnica muškog dijela turnira. U 10:00 počinje polufinale turnira, a veliko finale na rasporedu je u 15:00 na Centralnom terenu porečke uvale Peškere. Finale će uveličati 2CELLOS koji će otvoriti samu završnicu turnira izvedbom hrvatske himne. Luku Šulića i Stjepana Hausera u Poreč će dovesti poznati Felix Baumgartner helikopterom. Baumgartner se upisao u povijest kada je 2012. u sklopu Red Bull Stratos misije vlastitim tijelom probio zvučni zid skočivši s ruba svemira.

Nagradni fond porečkog turnira iz Svjetske serije iznosio je čak 800.000 dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version