Odgođeni derbi Hajduka i Dinama igrat će se tek na proljeće

Split, 5.05.2021. Zaostala utakmica 22. kola Prve HNL Hajduk - Dinamo. foto HINA/ Mario STRMOTIC/ ms

U 9. kolu domaćeg nogometnog prvenstva trebali su na Poljudu igrati Hajduk i Dinamo, no derbi je odgođen za proljeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige Josip Brezni donio je odluku o odigravanju odgođenih utakmica. Podsjetimo, zbog nastupa Rijeke i Dinama u europskim natjecanjima odgođeni su dvoboji Rijeke i Lokomotive, Istre 1961 i Dinama te Hajduka i Dinama.

Susret 4. kola između Rijeke i Lokomotive tako će se igrati 20. listopada u 17 sati. Druga odgođena utakmica 4. kola između Istre 1961 i Dinama odigrat će se u jedinom mogućem slobodnom terminu jesenskog dijela sezone, u srijedu 15. prosinca u 17 sati, dok je susret 9. kola između Hajduka i Dinama odgođen za proljeće.

Najveći derbi hrvatskog nogometa odigrat će se u prvom mogućem slobodnom proljetnom terminu, najkasnije prije kalendarom natjecanja predviđenog termina za odigravanje zadnjih dvaju prvenstvenih kola, o čemu će odluka biti donesena naknadno, ovisno o rezultatima GNK-a Dinamo u UEFA Europskoj ligi, objavljeno je na stranicama HT Prve lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.