Site icon narod.hr

(VIDEO) Odlična atmosfera na futsal utakmici Dinamo – Agram Extrem 4:3

Nova atrakcija zagrebačkog sporta, Futsal Dinamo pobijedio je u derbiju ekipu Agram Extreme sa 4:3. U izvanrednoj futsal utakmici, navijači su u ispunjenoj dvorani Sutinska Vrela u Podsusedu uživali do zadnjeg trenutka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo je poveo sa 2:0, Agram je smanjio na 2:1 do poluvremena. Nakon vodstva Dinama od 4:2, Agram izvlači vratara iz igre i uvodi petog igrača. Dvije minute prije kraja Agram smanjuje na 4:3. U pravoj triler završnici utakmice Dinamo je uspio sačuvati vodstvo i pobijediti.

Na utakmici je bilo i mnogo obitelji s djecom koja su radosno pratila uzbudljivu utakmicu i odličnu atmosferu koju su stvorili zagrebački navijači BBB.

Kao i uvijek do sada, usprkos prepunoj dvorani nije zabilježen niti jedan incident.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pomoćni trener Dinama Filip Andabaka izjavio je da ih u slijedećem kolu čeka derbi s Rugvicom u kojem se odlučuje o ‘jesenskom prvaku’.

Kako se čini, pored hokeja i Medveščaka, zagrebački sport dobiva novu atrakciju koja privlači brojne Zagrepčane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version