Odlična vijest za navijače Hajduka: Pretplatnici besplatno na Villarreal!

Foto: fah

Nogometaši Hajduka će 25. kolovoza na Poljudu igrati uzvratni susret play-offa Konferencijske lige protiv Villarreala, a za navijače splitske momčadi stigle su odlične vijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Hajduk je objavio kako će svim pretplatnicima biti besplatan ulaz. Na službenim stranicama priopćeno je i da prodaja ulaznica za dvoboj s Villarrealom počinje u utorak 16. kolovoza. Priopćenje donosimo u cijelosti.

– U utorak 16. kolovoza s početkom u 12 sati počinje preuzimanje i prodaja ulaznica za sve pretplatnike i članove za uzvratnu utakmicu Play-offa Konferencijske lige Hajduk – Villarreal koja će se igrati 25. kolovoza na stadionu Poljud s početkom u 21 sat.

Posebne pogodnosti za ovu utakmicu imaju pretplatnici za aktualnu natjecateljsku sezonu te članovi Kluba za 2022. godinu. Do dana utakmice pravo kupnje, kao i do sada, imaju isključivo aktivni članovi Kluba. Ulaznice će se naći u slobodnoj prodaji na sam dan utakmice samo u slučaju da se iste do tada ne prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

HNK Hajduk će sukladno kazni UEFA-e imati smanjen kapacitet stadiona za 3.000 sjedećih mjesta tako da će za ovaj susret biti zatvoreni ulaz B (tribina Zapad) te ulaz T (tribina Istok). Za navedene sektore neće biti moguće kupiti ulaznicu.

PREUZIMANJE ULAZNICA ZA PRETPLATNIKE

Uprava Kluba je za ovu utakmicu donijela odluku u kojoj je odlučila nagraditi sve korisnike ovosezonske pretplate na način da će svatko od trenutnih gotovo 11.000 pretplatnika moći BESPLATNO PREUZETI ulaznicu za ovu utakmicu. Podsjetimo, pri kupnji pretplata kao jedna od pogodnosti navodi se:

– za slučaj plasmana HNK Hajduk u Play-off i grupnu fazu UEFA Konferencijske lige pretplatnicima će se kao i do sada omogućiti pravo prvenstva kupnje ulaznica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi pretplatnici će 16. i 17. kolovoza do 23:59 sati imati zagarantirano pravo besplatnog preuzimanja ulaznica svojih mjesta koja imaju u ovoj sezoni. Mjesta koja eventualno ne budu preuzeta će od 18. kolovoza biti dostupna svim članovima za kupnju, u slučaju da se do tada već ne prodaju sve ulaznice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.