Odlučujući dvoboj Hrvatske i Argentine: Jako su dobri

Foto: snimka zaslona

U subotu hrvatska Davis Cup reprezentacija u Bologni igra s Argentinom. Hrvatski tenisači moraju pobijediti kako bi sigurno osvojili jedno od prva dva mjesta u skupini koja vode na završnicu, koja je na rasporedu za kraj studenoga u Malagi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Argentina je jako dobra, svi znaju Diega Schwartzmana, koji je bio Top 10 igrač, a sad je među 20 najboljih. Tu je i Sebastian Baez, vrlo mlad igrač koji je osvojio ATP u Estorilu i igrao finale u Bastadu. Tu ga je pobijedio Francisco Cerundolo, koji je isto osvojio ATP turnir 250. Nalaze se na rang listi oko 20-30 mjesta, a imaju i jako dobar par sa Zeballosom, koji je uigran i dobar i njega sigurno neće mijenjati. To je jedna uvijek jako dobra reprezentacija. Prati ih i skupina navijača, kao i nas, tako da će biti dobra atmosfera. Očekujem težak i neizvjestan meč, u kojem se nadam pobjedi i prolasku u četvrtfinale, najavio je hrvatski izbornik Vedran Martić.

Hrvatski tenisači žalili su se na sporu podlogu u Bologni, no Martić kaže da smo se sad već prilagodili:

– Nema problema, sad smo već na toj podlozi odigrali dva meča i prilagodili smo se. I lopte su malo sporije, ali to nema veze, nastupamo i ne razmišljamo o tome.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska Davis Cup reprezentacija svladala je u drugom kolu Davis Cupa u Bologni Švedsku s 2-1 i stekla dobre šanse za plasman na završnicu nakon što je u prvom kolu izgubila od Italije (0-3), piše HRT.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.