Odluka je vrlo blizu: Uskoro se nastavlja i NBA liga?

Foto: fah

S obzirom da polako jenjava diljem svijeta pandemija koronavirusa popuštaju se i mjere koje u uvedene kako bi se zaustavilo širenje virusa, stekli su se i uvjeti za nastavak sportskih natjecanja, najprije bez nazočnosti gledatelja, a poslije će i oni doći na red.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako piše ESPN sve je bliže nastavak sezone kada je u pitanju najjača košarkaška liga na svijetu, NBA liga. Naime, sezona u NBA bi se mogla nastaviti 31. srpnja u Orlandu.

Prema svemu sudeći nastavak najjače svjetske košarkaške lige išao bi u formatu od 22 momčadi, a najkasnije 12. listopada bi natjecanje trebalo biti završeno. Tada bi na programu trebala biti posljednja utakmica finalne serije.  Povjerenik NBA lige Adam Silver ovaj će prijedlog sutra staviti na razmatranje i njemu će se izjašnjavati.

ESPN piše kako je cilj da se igra i play in i play off sa šesnaest momčadi koji se trenutno nalaze na pozicijama koje vode u play off, uz još šest momčadi koje najmanje zaostaju za osmoplasiranim timovima u konferencijama, a u tih šest momčadi bili bi New Orleans, Portland, San Antonio, Sacramento, Washington i Phoenix.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.