Odluka u subotu: Uz pomoć Marija Mandžukića Marko Pjaca napušta Dinamo?

Foto: fah

Najbolji nogometaš Hrvatske nogometne lige, Marko Pjaca, trenutno je s momčadi Dinama na pripremama, već u utorak u Skoplju Dinamo očekuje utakmica protiv Vardara u pretkolu Lige prvaka, Treba li posebno naglašavati koliku važnost ova utakmica ima za hrvatskog prvaka, kako financijski, tako i rezultatski?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog kvalifikacijskih utakmica koje Dinamu predstoje i traje “natezanje” oko odlaska Marka Pjace, kako se u ovom trenutku čini najizgledniji klub u kojem bi Dinamova zvijezda mogla nastaviti karijeru je Milan. Radi se o klubu koji godinama neuspješno pokušava povratiti staru slavu kakvu je imao devedesetih dok je u njemu igrao legendarni kapetan Vatrenih Zvonimir Boban. Povijesno gledajući Milan je jedan od najuspješnijih europskih klubova, nakon Reala Milan je osvojio najviše europskih naslova.

Ipak, očekuje se finalizacija ovog posla najkasnije do kraja mjeseca, Milan je pokazao najviše zanimanja, međutim, čini se da je drugi talijanski div, torinski Juventus, odustao. No, ni to nije konačno, puno je nagađanja, informacija i dezinformacija, kao i medijskih spekulacija koje prate prijelazni rok svakog ljeta.

Mnogi tvrde da bi za igrača kao što je Marko Pjaca puno bolji izbor bila španjolska ili francuska liga, no, Pjaca je u godinama kada svaki poziv velikog kluba razmatra s velikim zanimanjem.  Poznati talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio donosi zanimljive informacije, naime, navodno je sve u rukama vatrenog golgetera, koji je na Euru u Francuskoj, nažalost, ostao bez streljiva, Marija Mandžukića. Stara dama, dakle, Juve, uzda se u Mandžu i njegovu moć nagovaranja. Navodno će on imati ulogu posrednika kako bi nagovorio Pjacu da s njim dođe igrati Ligu prvaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Di Marzio ide korak dalje i tvrdi da bi se o budućnosti mladog hrvatskog reprezentativca, koji je igrom protiv Španjolske mnoge oduševio na Europskom prvenstvu, moglo odlučiti već ove subote. Dinamo bi mogao dobiti 25 milijuna eura, što je pristojna svota, prosječna plaća svakog Hrvata danas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.