Održan 3. Zagreb Open wakeboard i wakeskate

Wake park Jarun i Wakeboard i wakeskate klub Zagreb bili su domaćini trećeg izdanja Zagreb Opena, prvog wake natjecanja u Zagrebu u novoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći Zagreb Open bio je najjači do sad, a nastupilo je 50-ak vrhunskih natjecatelja iz rekordnih devet europskih zemalja. U najjačoj – Open Men – kategoriji najbolji je bio Mađar Szebasztian Szolath koji je u tijesnoj borbi bio bolji od Austrijanca Philippa Turba i Dana Ruttena iz Nizozemske.

Sva trojica, zajedno s čevrtim Timom Kaplom iz Austrije spadaju u sam europski vrh, a u svijetu su rangirani među 30-ak najboljih. Publika je mogla uživati u visokoj razini vožnji svih finalista, među kojima nije bilo Hrvata.

Najvrijedniji domaći rezultat ostvario je pobjednik Junior Men kategorije i aktualni prvak Hrvatske Rudi Deković, dok su Marko Gačić i Tino Stojak u kategoriji Boys bili tik do postolja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kod žena, Andrea Janković bila je treća, a Aleksandra Deković četvrta, dok su prva dva mjesta zauzele Talijanke Claudia Pagnini i Adriana Cau. Pagnini je uz to slavila i kao najbolja u wakeskateu, dok je kod muških prvo mjesto u wakeskateu uzeo Slovenac Matic Flajs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.