Site icon narod.hr

Odvjetnik Šimunića Davor Prtenjača tvrdi da će Šimunić ići u Brazil!

Komisija za žalbe Međunarodnog nogometnog saveza (FIFA) odbila je žalbu Josipa Šimunića na izrečenu kaznu od 10 utakmica suspenzije s natjecateljskih utakmica hrvatske reprezentacije zbog povika “Za dom” nakon uzvratne utakmice dodatnih kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Islanda igrane u Zagrebu 19. studenoga prošle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odvjetnik Josipa Šimunića, Davor Prtenjača tvrdi kako, ipak, nije sve izgubljeno. Kaže:

– Idemo dalje, tražiti ćemo od sportskog, arbitražnog, suda u Lausannei neke mjere. Najprije ćemo tražiti privremenu odgodu primjenu kazne i dopustiti Šimuniću igranje za reprezentaciju dok ne odluči o svom pravorijeku. Postoji nekoliko predmeta u kojima je taj sud to već učinio. To je njegova praksa, to mu piše u Kodeksu.

O neuspjehu žalbe prema Fifi, Prtenjača priča:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Odbacili su nam žalbu bez pravog objašnjenja. Kao da smo u osnovnoj školi, napisali su nam – to što vi tvrdite nije tako zato što nije. Čak su naveli da kad idete na internet da se taj pozdrav naziva fašističkim. Glavni svjedok bio je im povjesničar iz Amerike koji je poznat po zauzimanju za srpske stavove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version