Site icon narod.hr

Olmo blizu bombastičnog transfera: Dinamo trlja ruke

Foto: Twitter

Dani Olmo jedan je od junaka španjolske reprezentacije koja se plasirala u finale Eura. U Španjolskim medijima opet se piše o mogućem Olmovu prelasku u La Ligu, točnije Barcelonu. Naime, Olmova izlazna klauzula u Leipzigu iznosi 60 milijuna eura, a trajala je do 15. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako se Španjolska plasirala u finale, produljena je za pet dana, dakle do 20. srpnja. Inače, Olmov ugovor s Leipzigom traje do ljeta 2027., no u njemu postoji i klauzula o odlasku, a ovo interesira i Dinamo. Jer hrvatski prvak ima pravo na 20 posto od cifre koja prelazi 29 milijuna eura.

Tako ako Barcelona u sljedećih nekoliko dana odluči isplatiti 60 milijuna eura, Dinamu će pripasti dodatnih 6,2 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version