Site icon narod.hr

Olmo jasan po pitanju novog kluba: ‘Želim onaj u kojem ću igrati i koji je najbolja opcija za nastavak mog razvoja’

Foto: fah

Dani Olmo propustit će utakmicu Dinama i Rijeke u Superkupu zbog napornog ljeta s mladom španjolskom reprezentacijom, no priključit će se pripremama Dinama idućeg tjedna. Trenutno ga se povezuje s nekoliko klubova i očekuje se da će Dinamo na njemu zaraditi veliki novac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Još nisam razgovarao s agentom i ocem. Sljedećeg tjedna sam na Dinamovim pripremama, a onda ćemo vidjeti”, rekao je Olmo za katalonski Sport.

“Mirno spavam i spreman sam nastaviti žestoko raditi. Toliko se priča o meni… Više ne znam što je istina, a što nije. Isključit ću se iz svih tih priča do razgovora s agentom”, zaključuje.

“Volio bi se vratiti u Španjolsku, ali ne otpisujem nijedan klub. Želim onaj u kojem ću igrati i koji je najbolja opcija za nastavak mog razvoja. Mlad sam i potrebna mi je minutaža. Novi klub mi mora ponuditi ono što sam imao u Dinamu”, rekao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version