Site icon narod.hr

Olmo uoči finala Eura: Još 90 minuta nas dijeli od slave

epa11468980 Daniel Olmo of Spain celebrates after scoring the 2-1 goal during UEFA EURO 2024 semi-finals soccer match between Spain and France in Munich, Germany, 09 July 2024. EPA/CLEMENS BILAN

Olmo je s tri postignuta gola na diobi ljestvice najboljih strijelaca, a dodao je i dvije asistencije, pa s pravom konkurira za naslov najboljeg igrača Eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Još 90 minuta nas dijeli od slave, rekao je Olmo na novinarskoj konferenciji u španjolskom kampu uoči nedjeljnog finala protiv Engleske.

– Razmišljamo samo o finalu, naša motivacija je na vrhuncu, kazao je igrač RB Leipziga.

– Morali smo proći težak put i trebali bismo biti ponosni na to kako smo došli ovdje. Stil igre koji igramo je ono što nas je dovelo ovdje, poručio je mladi Španjolac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak u finalu mogao bi ga vinuti do nagrade najboljeg strijelca turnira.

– Sve dok pobjeđujemo, nije me briga hoću li ja zabiti ili će to učiniti, primjerice Unai Simon (španjolski vratar), poručio je Olmo.španjolske reprezentacije do europskog trona.

– Engleska je pokazala da nikada ne odustaje. Ali i mi smo patili. Protiv Njemačke, pobjeda u produžecima, protiv Francuske nije bilo lako. Ne brine nas put kojim su oni prošli. Usredotočeni smo na naš vlastiti, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE
Exit mobile version