Opasno je rugati se Barceloni, pa čak i kad su Katalonci na koljenima!

Foto: fah

Nakon što je Barcelona poražena u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv PSG-a sa čak 4:0 te su tako Katalonci došli na rub ispadanja iz najelitnijeg svjetskog klupskog nogometnog natjecanja krenula su podbadanja i ruganja na društvenim mrežama, cijeli se nogometni svijet sprda s posrnulim katalonskim divom, uključujući i glavnog rivala iz Madrida, Real.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko god možda u ovom trenutku Barcelona bila na koljenima, koliko god bile opravdane žestoke reakcije, pa i ogorčenje navijača, zbog činjenice da skupe i dobro plaćene Barcine zvijezde nisu u Parizu odigrale ništa više od obične amaterske predstave, opasno je rugati se prvaku Španjolske. Posebno kada znamo kako još ništa nije gotovo, bez obzira na zaista veliku prednost koju ima PSG. Nije gotovo ni u španjolskoj ligi, Barca u stopu prati Real, kraljevski klub, čijoj igri ton daje hrvatski kapetan Luka Modrić. I Real u posljednje vrijeme posreće u Primeri.

Naravno, Real nije propustio priliku narugati se Barceloni, što je sa simpatijama dočekano kod navijača kluba iz Madrida, ali i s bijesom i ogorčenjem u Kataloniji. Sasvim će sigurno Barca s nestrpljenjem čekati priliku za revanš, bez obzira kad on bila. Koliko je pametno dodatno motivirati još uvijek najboljeg nogometaša svijeta Lea Messija pokazat će vrijeme.

Naime, Realovci su čestitali junaku PSG-a, Argentincu Di Mariji, kapetan Kraljevskog kluba Sergio Ramos nije krio svoju sreću zbog poraza Barce, iako, objektivno, od poraza najvećeg konkurenta nema puno koristi, osim možda zato što vjerojatno Barcelone neće biti u završnici Lige prvaka, što opet pokazuje da se Real boji glavnog konkurenta. Za razliku od Barcelone Real je na svom stadionu, u jednoj odličnoj utakmici, svladao Napoli 3:1 uz fantastičnu predstavu već spomenutog Luke Modrića. Osokoljeni pobjedom i dobrom igrom u Madridu su spustili ručnu kočnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, vratimo se na trenutak kapetanu Reala, na pitanje novinara nakon utakmice Reala i Napolija je li sretan zbog poraza Barcelone on je kao iz topa opalio:

“Lagao bih kad bih rekao da nisam. Naravno da ne volim kad moji prijatelji pate, ali svakako ne volim da Barcelona pobjeđuje.”

I onda se Ramos čudi kad ga ne vole izvan Madrida, pa ni u njegovoj Sevilli, gdje je nedavno, za razliku od igrača Barcelone Ivana Rakitića, dočekan zvižucima čitavog stadiona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.