Oršić: Očekuje nas velika utakmica protiv velikog kluba

Foto: fah

“Očekuje nas velika utakmica, protiv velikog kluba”, kazao je Dinamov napadač Mislav Oršić uoči sutrašnjeg ogleda protiv Milana u susretu petog kola E skupine Lige prvaka. Trenutačno je na vrhu skupine E Chelsea sa sedam bodova, RB Salzburg je drugi sa šest bodova, dok Dinamo i Milan imaju po četiri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski prvak ima bolju razliku pogodaka, ali Milan je bolji u međusobnom skoru jer je u prvom susretu na San Siru slavio sa 3-1.

– Još jedna velika utakmica protiv velikog kluba. Nadam se da ćemo se dobro pripremiti danas i sutra, sve dobro izanalizirati i uz podršku naših navijača dobro odigrati i nadati se da će to biti dovoljno, dodao je Mislav Oršić i nastavio o Milanu i svom nešto slabijem golgeterskom učinku u zadnje vrijeme:

– Osjetili smo ih u Milanu i svaki od nas sad ima jednu malo bolju sliku o svom suparniku nego što možeš osjetiti u video-analizi. Ja se ne opterećujem brojkama, nekad napadač zabija, nekad ne, trebam dobro raditi i sve će doći na svoje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O atmosferi u ekipi Oršić kaže:

– Sad nam je lakše nego prije Chelseaja, jer nismo uopće tad znali što očekivati, koliko smo dobri mi, a kakvi su oni. Jako smo dobro krenuli, pobjeda nad Chelseajem dala nam je vjetar u leđa. Trebamo tako nastaviti, imamo šansu za dobar rezultat. Baš smo nas par pričali kako je ovo stvarno jedna velika šansa, ovo bi bila kruna svega da odemo u osminu finala. Nadam se da ćemo uspjeti. Moramo biti hrabriji nego što smo bili u Milanu. Oni su fantastična momčad s fantastičnim pojedincima i kad god imamo loptu moramo nešto pokušati napraviti.

Sutra je ipak veći pritisak na Milanu, koji bi trebao više napadati…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

– Može se tako gledati, no svaka je utakmica zasebna, ne vjerujem da će oni srljati od prve minute. Moramo se dobro pripremiti na različite načine i faze igre i biti hrabriji nego u Milanu, kad god imamo loptu trebamo napasti, rekao je Oršić i otišao na trening, a mikrofon je preuzeo trener Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.